Privatlivspolitik
SUPER HOBBY.DK

https://www.super-hobby.dk/

SUPER HOBBY.DK
PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
KoĽmice Wielkie 781
32-020 Wieliczka (Polen)
+48 12-284-83-28
PL9451933709
E-mail: [email protected]

  1. SUPER HOBBY be-handler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder EU’s Data-beskyttelsesforordning.
  2. Følgende erklæring tjener som et overblik over hvilken form for data, der bliver indhentet og hvordan data bliver brugt og videregivet, hvilke sikkerhedsforanstaltninger SUPER HOBBY træffer til beskyttelse af dine data, samt hvilke rettigheder du har.
  3. Vi beskytter dit privatliv ved at garantere beskyttelse, fortrolighed, ikke-ændring, tilgængelighed og sikkerhed mht. de personoplysninger, du overdrager os, på tværs af alle vores kommunikationskanaler.

I. ONLINEBUTIK

  1. Når du besøger vores onlinebutik, lagrer vi følgende oplysninger til opfyldelse af kontrakten, som er indgået mellem dig og SUPER HOBBY :
    1. a) Bestilling uden oprettelse af kundekonto
      I forbindelse med en bestilling i onlinebutikken, anmodes om udfyldelse af alle felter, som er nødvendige for gennemførelse og afvikling: Fulde navn, e-mailadresse, postadresse (faktura- og evt. afvigende leveringsadresse). Dine oplysninger bliver kun brugt til afvikling af din bestilling.
    2. Kundekonto / registrering
      Det er derudover muligt at registrere dig ved indkøb hos SUPER HOBBY. Dertil kan du sammen med din e-mailadresse vælge et password, som gør det lettere at logge ind på et senere tidspunkt uden at skulle indtaste alle oplysninger på ny. SUPER HOBBY lagrer de indtastede oplysninger til oprettelse af en kundekonto, som bruges til registrering af dine gennemførte og afviklede bestillinger. SUPER HOBBY gemmer dine oplysninger, så længe du opretholder din registrering. Du har til enhver tid ret til at se, rette og/eller lade SUPER HOBBY slette dine registreringsoplysninger.
    3. c) Lagring af bestillingsoplysninger
      Når du videregiver oplysninger til SUPER HOBBY i forbindelse med en bestilling, forbliver disse lagret så længe som det er nødvendigt for afviklingen af købet og som loven foreskriver det iht. opbevaringspligten.
    4. d) Behandling af klager, returneringer mv.
      Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnumre, e-mailadresse og købshistorik for at kunne håndtere din eventuelle anmodning om at returnere produkter eller gøre dine rettigheder gæl-dende som forbruger mod os vedr. krav om fejl og forsinkelse. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for vores opfyldelse af de juridi-ske forpligtelser, som vi har i henhold til forbrugerlovgivningen.

II. HVOR LÆNGE BEHANDLER VI PERSONOPLYSNINGER?

Vi behandler kun dine personoplysninger, så længe behandlingen er nødvendig til opfyldelse af de formål, som oplysningerne er indsamlet eller indhentet til. De samme personoplysninger kan opbevares flere forskellige steder til forskellige formål.

III. DINE RETTIGHEDER

  1. Du har til enhver tid ret til at indhente viden om dine lagrede personlige oplysninger, deres oprindelse og modtagere, samt formålet med databehandlingen.
  2. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til SUPER HOBBY brug af dine personlige oplysninger.
  3. Du har ret til rettelse eller sletning, samt indskrænket brug af dine personlige oplysninger, og ret til indsigelse mod fremadrettet brug og videregivelse.
  4. Du har, uanset andre forvaltningsretslige eller retslige søgsmål, ret til at klage hos en opsynsmyndighed, især i medlemsstaten, hvori dit opholdssted, arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse befinder sig, hvis du mener at brugen af dine personlige oplysninger strider imod reglerne for databeskyttelse.
  5. Du har ligeledes ret til at indgive klage vedrørende brugen af dine personlige oplysninger til Datatilsynet.

IV. COOKIES

  1. Vores hjemmeside anvender cookies, der er små tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil og/eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
  2. SUPER HOBBY anvender cookies til følgende formål: Funktionalitet, webstatistik, samt salg og annoncering. Vi anvender ikke cookies til at gemme eller indsamle personoplysninger. De funktionelle cookies anvender vi for at sikre os, at vores hjemmeside fungerer efter hensigten, hvilket blandt andet omfatter at kunne tilføje varer til indkøbskurven og gennemføre en handel. Vi forbinder dit cookie-ID til dit personlige login, som er indsamlet fra din konto på https://www.super-hobby.dk/ .
  3. Vi samarbejder med tjenesteudbydere om indsamling af webstatistik. Cookies fra disse udbydere giver os blandt andet mulighed for at se, hvilke sider der besøges, samt hvor trafikken kommer fra. Vi bruger oplysningerne til at måle og forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside, og til opfølgning på salg og annoncekampagner.
  4. Derudover benytter vi os af partnere, der hjælper os med at holde styr på brugeraktiviteter, udbytte af onlineannoncering samt til at levere målrettede onlineannoncer, når du besøger andre hjemmesider. Disse tjenester kan bruge tredjepartscookies, der leveres af vores partnere.
  5. Vi samarbejder med og anvender cookies fra følgende tjenesteudbydere på hjemmesiden: Google (Google Analytics til webstatistik og Google AdWords til salgsoptimering)
    Facebook
  6. Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan brugen afvises ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Du kan til enhver tid slette dine cookies fra din enhed. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, hvilket kan have betydning for din købsoplevelse, når du besøger https://www.super-hobby.dk/.

18.06.2020

Tilbage